Home

Disney X Kiehl’s : Skin Care For A Cause

19 October 2017 Lifestyle


Our one and only and most favorite childhood – and maybe until now- icon, is the new face of Kiehl’s 2017 Holiday Collection! Sama kayak Holiday Collection yang sebelum-sebelumnya, hasil dari penjualan Holiday Collection tahun ini juga di donasiin, gengs! Tahun ini, hasil dari penjualan Holiday Collection-nya Kiehl’s bakal didonasiin ke Feeding America, yang bisa ngasih 1.100.000 makanan untuk keluarga yang berkekurangan di akhir tahun ini.

“More than 42 million people in the United States face hunger, including 13 million children and 5,7 million seniors,” ucap Nancy Curby, senior vice president of corporate partnerships and operations at Feeding America kepada Pop Sugar.

Bukan cuma Nancy yang excited sama kolaborasi dan donasi hasil dari kolaborasi Disney sama Kiehl’s ini, but also Chris Salgardo, president of Kiehl’s USA, yang bilang kalo dia seneng banget Kiehl’s bisa collab sama Disney, karena Disney udah bertahun-tahun lamanya menghibur keluarga dan anak-anak dari banyak generasi, dan juga hasil kolaborasi ini yang nanti akhirnya bisa didonasiin ke Feeding America yang juga punya good cause.

2017 Holiday Collection-nya Kiehl’s will be launches at Kiehl’s stores and on kiehls.com 2nd of November. Ada apa aja sih di Kiehl’s 2017 Holiday Collection?

Special Edition Collection for a Cause ($45 atau sekitar 700 ribu-an)

Special Edition Crème de Corps Grapefruit Whipped Body Butter ($38 atau sekitar 600 ribu-an)

Special Edition Scented Hand Cream Trio ($35 atau sekitar 500 ribu-an)

Special Edition Hydration Essential Gift Set ($29 atau sekitar 400 ribu-an)

With this Kiehl’s 2017 Holiday Collection, kita nggak cuma bisa ngasih temen atau saudara kita the most fabulous and sweetest and most HYDRATING gift ever, tapi kita juga bisa ngasih donasi ke teman-teman kita yang membutuhkan! Two birds with one stone, boom!

Related Post


, , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 56 =